Föreningen

Äntligen har vi bildat en förening för Co-Grow! Den 22 augusti 2017 hade vi årsmöte då vi antog stadgar och valde en styrelse. Varmt välkommen att bli medlem!

Föreningen är en internationell matrörelse för trädgårds- och markägare samt odlare som vill dela trädgård och mark i syfte att producera mat för eget bruk och försäljning. Så bygger vi upp ett mer hållbart matsystem.

Läs mer om föreningen i stadgarna

Bli medlem!

Medlemskap kostar 50 kronor och gäller för ett kalenderår. Mejla namn, personnummer (12 siffror), adress, e-post och telefon till info@co-grow.se för att bli medlem.

Varmt välkommen till föreningen!

Styrelsen:
Rebecka Hagman
Auro Inge Ricking
Sara Flego
Rosmarie Sundström

Följ oss på sociala medier

I social media berättar vi om allt som händer i vår matrörelse Co-Grow. Vi har flera spännande projekt på gång! Gilla oss och dela våra inlägg så hjälper du fler att hitta varandra och bli Co-Growers.

Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram