Föreningen

Äntligen har vi bildat en förening för Co-Grow! Den 22 augusti 2017 hade vi årsmöte då vi antog stadgar och valde en styrelse. Varmt välkommen att bli medlem!

Föreningen är en internationell matrörelse för trädgårds- och markägare samt odlare som vill dela trädgård och mark i syfte att producera mat för eget bruk och försäljning. Så bygger vi upp ett mer hållbart matsystem.

Läs mer om föreningen i stadgarna.

Bli medlem!

Medlemskap kostar 50 kronor och gäller för ett kalenderår. Mejla namn, personnummer (12 siffror), adress, e-post och telefon till info@co-grow.se. Betalning sker enklast till vårt bankgiro hos Ekobanken: 284-8497.
Varmt välkommen till föreningen!

Önskar styrelsen
Rebecka Hagman
Sara Flego
Rosmarie Sundström
Gustaf Wiklund

Nyhetsbrev maj 2018

Nyhetsbrev april 2018

Nyhetsbrev januari 2018

Nyhetsbrev oktober 2017

Följ oss på sociala medier

I social media berättar vi om allt som händer i vår matrörelse Co-Grow. Vi har flera spännande projekt på gång! Gilla oss och dela våra inlägg så hjälper du fler att hitta varandra och bli Co-Growers.

Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram