Föreningen

Vi som driver webbtjänsten Co-Grow gör det med en ideell förening med samma namn. Varmt välkommen att bli medlem för att stödja vårt arbete. Läs mer om föreningen på denna sida.

Föreningen är en internationell matrörelse för trädgårds- och markägare samt odlare som vill dela trädgård och mark i syfte att producera mat för eget bruk och försäljning. Så bygger vi upp ett mer hållbart matsystem.

Läs mer om föreningen i stadgarna.


Bli medlem!

Medlemskap kostar 75 kronor och gäller för ett kalenderår. Mejla namn, personnummer (12 siffror), adress, e-post och telefon till info@co-grow.se. Betalning sker enklast till vårt bankgiro hos Ekobanken: 284-8497.
Varmt välkommen till föreningen!

Önskar styrelsen
Rebecka Hagman
Sara Flego
Rosmarie Sundström
Gustaf Wiklund

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev maj 2019

Nyhetsbrev maj 2018

Nyhetsbrev april 2018

Nyhetsbrev januari 2018

Nyhetsbrev oktober 2017

EIP Agri

Föreningen Co-Grow har fått stöd beviljat från EIP Agri för projektidén som syftar till att skapa en digital plattform för småskalig odling där odlare, markägare och resursägare kopplas samman. Stödet från EIP Agri är för att bilda en innovationsgrupp för genomförandet av projektet.

EIP Agri delas ut av Jordbruksverket och är en del av den Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Följ oss på sociala medier

I social media berättar vi om allt som händer i vår matrörelse Co-Grow. Vi har flera spännande projekt på gång! Gilla oss och dela våra inlägg så hjälper du fler att hitta varandra och bli Co-Growers.

Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram